Home  5 Producten 5

Verzendmateriaal

Home  5 Producten 5

Verzendmateriaal

Verzendmateriaal

Bij verzenden van het product naar de klant wordt er veel gebruik gemaakt van verzendenveloppen. Er zijn verschillende soorten enveloppen waarvoor gekozen kan worden. De keuze van het soort envelop heeft mede te maken met het product dat verzonden dient te worden. Daarnaast zijn er ook enveloppen met een andere toepassing.

Luchtkussenenveloppen zijn enveloppen met aan de binnenzijde luchtkussenfolie en aan de buitenzijde stevig papier. Dit beschermt het product tijdens verzending en het past door de brievenbus.

Bordrugenveloppen zijn enveloppen met een kartonnen achterkant die ervoor zorgt dat de inhoud van de envelop wordt beschermd tegen vouwen of kreuken.

Kartonnen enveloppen zijn zoals de naam al zegt enveloppen van karton. De gehele envelop is van karton waardoor de inhoud van de envelop extra beschermd is.

COEX verzendenveloppen zijn de witte enveloppen met een zwarte binnenzijde die gemaakt zijn van dubbellaags folie. Deze enveloppen scheuren niet en zijn waterdicht. Het beschermt de inhoud goed. Deze verzendenveloppen zijn voorzien van een permanente kleef strip. Ook te verkrijgen met een dubbele kleefstrip. Dit is handig wanneer de envelop ook gebruikt dient te worden voor eventuele retourzending. Deze enveloppen zijn ook bedrukt te verkrijgen met eigen logo en kleuren.

Naast de verzendenveloppen kennen we ook de document enclosed enveloppen ook wel paklijst enveloppen genoemd. Deze zijn in diverse maten en soorten te verkrijgen. Bedrukt/onbedrukt, of van doorzichtig papier.

Verder zijn er ook nog andere zakken/enveloppen te verkrijgen zoals bijvoorbeeld de gripzakjes en de LDPE zakken met sluitstrip. De gripzakjes zijn hersluitbaar.

Etiketten hebben verschillende doeleinden. Deze kunnen gebruikt worden voor het labelen van producten, waarschuwing of reclame gebruikt worden. De etiketten of labels kunnen zowel blanco als bedrukt worden geleverd en in de diverse kwaliteiten.

Alle enveloppen en etiketten zijn te verkrijgen in diverse formaten.

© Maed Verpakkingen B.V.