Home  5 Producten 5

PE folies en zakken

Home  5 Producten 5

PE folies en zakken

PE folies en zakken

Er zijn veel verschillende verpakkingen die van PE worden gemaakt. Er wordt bij PE een onderscheid gemaakt tussen het materiaal LDPE, MDPE en HDPE. Daarnaast kan er ook nog gekozen worden voor verschillende kleuren, diktes en toevoegingen.

Dit product is geschikt voor zowel handmatige als machinale verwerking en kan zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden. Het is leverbaar op de rol als vlakfolie, (halve) buisfolie en vellen. Tevens wordt dit product gebruikt voor het maken van (pallet) hoezen, zakken zowel aan de rol, los, geblokt of op een beugel. Ook krimpfolies en de coex verzendzakken behoren tot het assortiment.

PE verpakkingen worden onder andere gebruikt om het product aan te prijzen door middel van de verpakking, het product vers te houden maar ook om het te verpakken product te beschermen tegen invloeden van buitenaf.  Kortom een diversiteit van toepassingen en formaten bij deze verpakkingen.

De meest voorkomende PE folies en zakken zijn hier weergegeven. De zakken en folies zijn in veel verschillende maten en kleuren te verkrijgen. 

Voor meer informatie neem gerust contact op.

© Maed Verpakkingen B.V.